Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Osvětlení dětského pokoje

Při zařizování dětského pokoje bychom měli věnovat velkou pozornost také osvětlení. Nevhodně zvolené osvětlení může mít negativní vliv na zdraví a psychiku dítěte. Obzvlášť, věnuje-li se činnostem či domácím úkolům, ke kterým je třeba dostatek pozornosti. Nezbytnou součástí každého pokoje je centrální svítidlo, které poskytuje dostatečné a rovnoměrné osvětlení celého pokoje. To je ještě vhodné doplnit sektorovými stolními lampičkami a lampami například k posteli nebo na psací stůl

Nábytek Čilek nabízí ke každé kolekci nábytku dětské lustry a lampičky, které budou nejen funkční, ale budou také sloužit jako dodekorativní prvek a krásně doplňovat dětský pokoj v daném stylu.

Do dětského pokoje v pirátském stylu doporučujeme lustr Black Pirate, který můžete doplnit lampičkou Black Pirate či Captain. Pro malé závodníky si z naší nabídky můžete vybrat například lustr BiLightlustr Racer a lampičkou BiLamp. Pro slečny máme v nabídce například lustr Princess s motivy princezen, lampu a lustr Romantic nebo lampu a lustr Flora.

fotbalova-lampickapiratska-lampicka-pirate_1

luster-triolustr-dream