Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dětský pokoj snů

Časům, kdy se dětský pokoj lišil od ostatních pokojů pouze jedním plakátem kresleného hrdiny, už dávno odzvonilo. Nyní můžete svému dítěti zařídit pokojíček přesně podle jeho představ. Dětský pokojíček představuje pro dítě prakticky jediný prostor, který je určen výhradně jemu, proto bychom při zařizování dětského pokoje měli respektovat přání dítěte. Nábytek Čilek nabízí množství sérií nábytku, díky kterému můžete Vaše dítě přenést do světa princezen, pirátů nebo automobilových závodníků.

Dětský nábytek z kolekce Princess promění pokoj každé malé slečny v zámeckou komnatu. Při navrhování bychom neměli zapomínat na doplňky, které dodají pokoji tu správnou atmosféru. Postel Princess doplňte o baldachýn, například baldachýn Love, do oken pověste tématické záclony a závěsy, například záclonu Balerina, na noční stolek Princess postavte lampičku Princess nebo Romantic, aby byl královský dojem dotažen do nejjemnějšího detailu.

Pirátský pokoj Black Pirate, jak už název napovídá, je inspirovaný plachetnicemi a honem za dobrodružstvím a bohatou kořistí. V nabídce najdete například postel loď, která by rozhodně neměla chybět v žádném pokoji malého piráta.

Dětský pokoj Champion Racer evokuje svět motorů a automobilového průmyslu. Postel BiTurbo je snem každého malého závodníka. Pro větší autentičnost je vybavena LED světly a zvukovými efekty.

Detsk_n_bytok_Black_Pirate

izba-pre-princeznu-princess