Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dětský nábytek do veřejných prostor

Dětský a studentský nábytek z naší nabídky je určen hlavně do pokojíků pro miminka, děti a pokojů pro studenty. Dovolte mi vám tímto také nabídnout možnost vybavení veřejných prostor/veřejných interiérů jako jsou rodinné pokoje v hotelích, apartmány v horských chatách, hotelích a apartmánových domech, studentské ubytovny, byty pro studenty a mnoho dalších. Zařizování nábytkem těchto prostor není tak jednoduché jako zařídit dětský nebo studentský pokoj v bytě nebo rodinném domě. Vzhledem k našim bohatým zkušenostem jsme připraveni vám s vybavením veřejného prostoru maximálně pomoci a připravit vám individuální cenovou nabídku. Každý z níže uvedených veřejných prostor má svá specifika a hlavně účel využití. Velké množství námi nabízených produktů jako jsou zejména postele, patrové postele, dětské postýlky, skříně, stoly v různých rozměrech a designu s jistotou splní vaše očekávání.

V následujícím najdete některé nábytkové prvky, které se do vámi zařizovaných veřejných interiérů hodí nejvíce.

1. Postele a patrové postele

Pro 2 až 3 osoby s možností doplnění o výsuvné lůžko jsou hlavním a základním zařizovacím prvkem. Vzhledem k potřebné ploše v daném prostoru Vám tak při použití patrové postele zbyde místo na další nábytek.

palanda-pro-dva-modera

2. Skříně, skříňky, komody a úložné boxy

Splní potřebu uložení nezbytného oblečení.

3. Tematicky zaměřené nábytkové řady

Jako např. Pirate, Champion Racer jsou vhodné např. do rodinných pokojů v hotelích. Pokoje tak získají větší atraktivitu zejména pro ubytování rodin s menšími dětmi.

piratsky-pokoj-v-hotelu

4. Nábytkové řady v jednoduchém a čistém designu 

Kolekce Mocha najde své využití při zařizování pokojů na horských chatách, kolekce White a Black na studentských ubytovnách, v bytech pro studenty.

5. Postel pro 3 osoby

Studio v dekoru bílé a dub, v obou případech ve verzi se žebříkem nebo se schůdky, je pro svoji velkou užitnou hodnotu a univerzálnost prvkem vhodným prakticky do všech dříve zmíněných veřejných prostor.

6. Postýlky pro miminka 

Najdou své uplatnění všude tam, kde chcete rodinám s dětmi nabídnout opravdu komfortní ubytování bez kompromisů.

postylka-pro-miminko-s-prebalovacim-pultem-loof-baby