Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dočasné snížení cen

Vážené zákaznice, zákazníci, milé děti, žáci a studenti,

dovolte mi nejdříve, vám všem našim milým zákazníkům, popřát mnoho úspěchů v práci, ve škole, při studiu na střední nebo vysoké škole a ze všeho nejvíc bych vám rád popřál hodně zdraví. Dále bych vám chtěl poděkovat za vaši přízeň. Věřte, že si ji velmi vážíme.

Od mnohých z vás dostáváme velmi pozitivní zpětnou vazbu k naší práci. Vždy nás velmi potěší, když jste spokojeni s našimi produkty a ještě více nás potěší pochvala za naše služby, jako jsou milá komunikace, příjemné jednání, rychlé dodání zboží, pomoc při výnosu zboží apod..

Současná celosvětová situace bohužel s sebou nese některá negativa na kvalitu našich životů hlavně z ekonomického hlediska. Specializujeme se především na vybavení pokojíčků pro miminka, zařizování dětských pokojů a vybavujeme pokoje pro studenty. Vzhledem k naší cílové skupině, jež jsou hlavně děti a mladí lidé, se proto vždy snažíme jim do života přinášet radost z nádherného nábytku nebo doplňků do dětských a studentských pokojů.

Naší snahou je vám dodávat zboží v té nejvyšší kvalitě za dostupné ceny. Mohu vás ubezpečit, že i přes zvýšené náklady na naše podnikání jsme v uplynulých čtyřech letech ceny našich produktů nezvýšili. Ba naopak, u mnohých jsme je snížili a to hlavně díky udržení cen našeho výrobce a také klesající ceně eura.

Situace v oblasti cen energií a komponentů potřebných pro výrobu kvalitního nábytku se ale bohužel stále nelepší. Proto se již výrobce nábytku firma Čilek rozhodla ceny produktů zvýšit. Ani nám jako prodejci těchto produktů již nezbyde jiná možnost, než ceny námi nabízeného dětského a studentského nábytku zvýšit. Věřte, že to uděláme jen v nezbytné míře.

Abychom těm z vás, kteří se pro koupi nábytku rozhodují v těchto dnech, situaci ulehčili, tak jsme pro vás ceny u většiny produktů na časově omezenou dobu snížili. Pokud naši aktuální nabídky využijete, tak je možné nyní objednat ještě za snížené ceny. Zboží vám můžeme dodat i v pozdějším termínu dle vašich možností.

Chtěl bych vám poděkovat za pochopení a věřím, že nám zachováte přízeň i do budoucna.

 

jednatel společnosti

Ing. Stanislav Hrehor

tel. 774 126 964