Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Nová a vylepšená patrová postel Studio

20.30.028

Kolekci patrových postelí Studio už určitě znáte. Jedná se o jednoznačně nejprodávanější prvek od uvedení do prodeje. Teď přichází v novém kabátě a s novými prvky. Pojďte se podívat!

Nejžádanější variantou byla doposud verze pro tři děti se schody - to znamená dvě plnohodnotné postele o velikosti 90 x 200 cm, jedna přistýlka s úložným prostorem o stejném rozměru a schody s vyklápěcími čely, které využijete na uskladnění věcí. To samozřejmě zůstává, jen s drobnými úpravami jako jsou zesílená a pevnější čela, zpevněné schody či vzorované hranování u bílé verze.

Tak a teď k novinkám. Když místo spodní postele pořídíte jen prázdný obvodový rám, otevřete tím nekonečné množství kombinací spodního patra. 

Můžete si vybrat z těchto prvků: 

Můžete vytvořit nepřeberné množství variant - například zvýšenou patrovou postel do L, s lůžkem 100 x 200 cm a vedle lůžka se ještě vejde skříňka nebo stůl. Pokud nepotřebujete dvě lůžka a jde Vám jen o to, aby byl prostor využitý do posledního centimetru, můžete pořídit vyvýšenou postel a pod ní umístit například pouze stůl. O úložný prostor se v tomto případě postarají schody, které zajistí i pohodlnou a bezpečnou cestu na horní postel. V případě, že se Vám schody nehodí, můžete zvýšenou postel doplnit o jednoduchý žebřík. Tolik možností, jen vybrat tu správnou.

Prohlédněte si pouze zlomek všech kombinací, které tato sada produktů nabízí. Inspirujte se a poskládejte si tu svoji.

patrova-postel-se-schody-a-stolem

patrova-postel-do-L-s-uloznym-prostorem

zvysena-postel-se-zebrikem-a-stolem

Tak která bude ta Vaše?