Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Úložný prostor v dětském pokoji

Ptáte se kam se všemi těmi hračkami a školními potřebami v dětském pokoji? Jsou různá řešení, kam skrýt a schovat všechno co je potřeba. Například dětské postele s úložným prostorem, taburetky, dětské komody a skříně. Některé z těchto skrýší se vám budou hodit hlavně máte-li v dětském pokojíčku málo místa a hodně věcí. Potřebujete-li šetřit místem, určitě využijete postel s úložným prostorem
.
Do pokoje pro holku
Postel Romantic Base má úložný prostor pod matrací, postel se snadno nadzdvihne pomocí výklopného mechanismu.
Druhou variantou je postel s výsuvným šuplíkem výsuvná postel Romantic, který může fungovat bez matrace jako úložný prostor, nebo s matrací jako přistýlka. V pokojíčku s komplikovanými dispozicemi, můžete využít šatní skříň Flora. Dalším tajným úložištěm dětských hraček je taburetek Puffy Flora růžový nebo modrý. 
 
Do pokoje pro kluka
Pirátská truhla s úložným prostorem Bedna Black Pirate skryje všechny poklady (v řeči rodičů "nepořádek").
I pro chlapce nabízíme postele s úložným prostorem - Postel vysouvací Black Pirate a s výklopným mechanismem Black Pirate Base. Milovníci rychlých aut jistě ocení šatní skříň Biconcept klasik, která vypadá jako opravdová garáž. Má-li vaše dítě hodně psacích a výtvarných potřeb pořiďte mu nástavec k psacímu stolu, kam se mu všechno vejde - Nástavec k psacímu stolu Football.
 
studentska-srin-flowertrojdverova-satnikova-skrina-champion