Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Pokoj pro kluka inspirace

Doporučíme Vám kolekce dětského nábytku i nábytku pro studenty, které jsou jako ušité do pokoje pro kluka. Seřadili jsme je dle věkových skupin, aby jste mohli vybrat ten správný právě pro Vašeho rošťáka.

 

Pokojíček pro miminko 0 - 3 roky

V pokoji pro nejmenší děti je hlavním zařizovacím prvkem dětská postýlka, dále následuje přebalovací pult a úložné prostory v podobě šatní skříně a komody. Nábytek i stěny vybírejte spíše v jemných, světlých, pastelových barvách. Podlaha by měla být především snadno čistitelná (roztoči). Zvolíte-li do pokoje rostoucí postýlku, prodloužíte jeho životnost do věku šesti let dítěte.  

                               Baby Dream                                               Vendy modrá                                          Baby Safari

 

Dětský pokoj 3 - 13 let

V tomto věku klademe důraz na kreativitu pokoje (a samozřejmě, jakožto i u pokoje pro miminko, na bezpečnost). Kluci bývají většinou temperamentnější a je zapotřebí, aby byl prostor hravý. Zde už se nemusíte bát sytých odstínů, ovšem všeho s mírou, a také pozor na působení jednotlivých barev (viz. Barva dětského nábytku). Základními zařizovacími prvky této kategorie jsou: dětská postelšatní skříňkomodaknihovnanoční stolek a psací stůl (ten doporučujeme doplnit až před nástupem do školy, aby neubíral volnou plochu na hraní). Menší děti ocení velkou plochu na kreslení v podobě tabule (a možná Vám pak nebudou kreslit po nábytku). 

                                 BiConcept                                                Black Pirate                                              Mariner

 

Pokoj pro teenagerystudentský pokoj 13 - 24 let    

Hračky jdou stranou, interiér získává velice osobitý styl, který je odrazem svého uživatele. Projevují se zde jeho zájmy, sportovní aktivity, oblíbené hudební žánry, atd.. Do popředí se dostává maximální funkčnost a účelnost studentského nábytku i celého studentského pokoje. Dospívající chlapci a mladí pánové bývají v oblasti bydlení spíše konzervativní, dávají přednost jednoduchému designu a tlumeným barevným tónům. Náš výběr proto může být pro mnohé inspirující - nebojte se být trochu odvážnější!

                                     Str8.up                                         

 

Další inspiraci najdete v on-line katalogu Čilek a u jednotlivých nábytkových řad Rudolf.