Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dětské pokoje pro holčičky

Vrátíme-li se v čase, přibližně do 80. let 20. století, viděli bychom pravděpodobně dětský pokoj vybavený nábytkem Universal vyráběným v UP závodech. Tento stavebnicový systém měl svoji přednost ve skladebnosti jednotlivých elementů, ale pro děti bohužel moc inspirativní nebyl. V současné době máme při zařizování dětského pokoje daleko větší možnosti, a proto Vám dnes nabídnu několik tipů a rad, jak vybrat ten správný dětský pokoj pro Vaši holčičku.

1) Dětský pokoj zařizujete pro svoji dceru, ne pro sebe, proto pečlivě naslouchejte jejím přáním a určitě k nim při výběru dětského nábytku přihlédněte. Pokud jí vytvoříte prostředí, ve kterém se bude cítit příjemně, pozitivně se to odrazí na psychickém vývoji.

2) Použitými barvami velice ovlivníte celou atmosféru dětského pokoje. Proto si opravdu dejte záležet při jejich výběru a s Vaší malou slečnou tuto volbu jistě zkonzultujte.

3) Dívky mají obecně rády oblejší tvary u nábytku. Pokud k těmto jemným tvarům navíc přidáte něžnou růžovou barvu, získáte tak nádherný dětský pokoj pro malou princeznu. 

4) Pokud růžová barva není zrovna její favoritkou, můžete zvolit nábytek v jemných neutrálních tónech. Ten se nikdy neomrzí a můžete pomocí výmalby, doplňků a dekorací dotvořit interiér dle Vašich představ. V tomto případě bych doporučovala například sérii Flora s dezénem břízy, Active White v bílé barvě nebo Royal s dezénem běleného dubu.

5) Dětské pokoje od firmy Čilek jsou navrženy vždy tak, že v dané sérii pořídíte v jednotném designu nejen nábytek, ale i závěsypovlečenísvítidla a mnoho dalšího.

6119_1_slsirin1