Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Zařizujeme pokoj pro prvňáčka

Chystá se Váš chlapeček či holčička letos v září poprvé do školy a už přemýšlíte, jak takový dětský pokoj pro prvňáčka zařídit? Doporučíme Vám takový dětský nábytek, který splní vše potřebné. 

Jaké nábytkové prvky nesmí chybět?

Šatní skříň - nejlépe rozdělená na policovou část a šatní tyč. Pro jedno dítě přibližně o rozměrech 200x90x60 cm, pro dvě děti 200x140x60 cm. Postel - ve věku šest let doporučujeme min. rozměr lůžka 90x180 cm. Další úložný prostor - komoda a knihovnička. Tyto prvky už Vaše dítě v pokoji pravděpodobně má, stačí tedy jen dokoupit psací stůl se správnou židlí - výškově stavitelnou, s područkami i bez. Děti v první třídě používají dětský pokoj jednak nově k učení, psaní úkolů, a jednak ještě stále ke hře. Snažte se proto ponechat v interiéru volnou plochu na hraní. Toho docílíte tak, že v pokoji budou pouze ty předměty a oblečení, které opravdu dítě potřebuje. A k tomuto množství potom správně nadimenzovaný úložný nábytek.

Nábytek dětský nebo studentský?

Pokud zařizujete pokoj pro prvňáčka celý nově, potom jistě řešíte dilema, jestli vybrat dětský nábytek, nebo spíše studentský, který dítěti vydrží déle. Výrobci, kteří se specializují pouze na tuto věkovou skupinu uživatelů (0-25 let), Vám nabídnou i takové série, které jsou kompromisem mezi těmito kategoriemi. Od Čilka jsou to například kolekce White, Split modrozelený do pokoje pro sourozence opačného pohlaví, Flora do pokoje pro holčičku a Black Pirate do klučičího pokoje. Pomocí výmalby a nábytkových doplňků můžete měnit vzhled interiéru a přizpůsobit ho tak věku dítěte.

Kde nakoupit?

Trh v dnešní době chrlí velké množství nabídek. Doporučujeme vybírat ty firmy, které se specializují na dětský a studentský nábytek, jelikož svým produktům mohou věnovat více péče. Nabízejí Vám většinou také širší spektrum doplňkových služeb (odborné poradenství, 3D návrhy, atd.) a individuálnější přístup.

                               N_bytek_do_d_tsk_ho_pokoje_pro_fotbalistu_Football