Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Nové matrace přímo pro Vaše dítě

Zdravý spánek je potřeba v každém věku. V dětství je navíc nezbytný pro správný vývoj, během spánku tělo dítěte roste a čerpá nové síly na další den, proto bychom výběr matrace do dětské postele neměli v žádném případě podcenit. Pro děti je vhodnější spíše pevnější matrace s pružinovým jádrem umístěná na deskovém či lamelovém roštu, který zaručí požadovanou stabilitu. Postel pro děti nepředstavuje pouze místo k odpočinku, ale i prostor k různým hrám a řádění.

Firma Čilek přichází s nabídkou nových kvalitních matrací Star určených přímo pro Vaše dítě! Můžete si vybrat ze dvou velikostí – 90x190 a 90x200 cm. Jádro matrace je tvořeno pružinami Bonell, je odizolováno vrstvou z kokosového vlákna a dvěma vrstvami z PUR pěny různých tuhostí, které zaručují vyšší komfort rovnoměrným rozložením tlaku pružin na tělo dítěte. Matrace má letní a zimní stranu – jedna strana je opatřena hřejivou vložkou ze 100% vlny, druhá – bavlněná zas lépe saje pot a zabraňuje přehřívání. Samozřejmostí je snímatelný antibakteriální, hypoalergenní potah.

V nabídce naleznete také chrániče matrace, které slouží jako ochrana před tekutinami a jiným znečištěním a zabraňují proniknutí vlhkosti dovnitř matrace. Nepropustnost tekutin zajišťuje polyuretanová membrána, zatímco povrch je z froté bavlny, která je příjemná na omak.

matrace-velka