Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Nové doplňky do dětského pokoje

Zdá se vám, že Váš dětský pokoj potřebuje změnu? Pokud toužíte po krásném pokojíčku, ve kterém by se Vaše potomstvo cítilo dobře, nebo chcete jen přizpůsobit stávající pokoj dle aktuálních potřeb a především vkusu dítěte, nejjednodušší způsob, jakým toho dosáhnete, je zaměřit se na doplňky.

Nábytek Čilek přichází s novými produkty nejen z oblasti nábytku, ale i doplňků – dětské ložní soupravy a povlečenídětské přehozyzávěsykoberce a mnoho dalších. Z naší nabídky jsme pro Vás vybrali nejnovější kousky, které jsou jak dekorativním, tak funkčním prvkem a pomohou Vám oživit či sjednotit interiér dětského pokojíčku.

Ložní soupravy do dětské postýlky Natura BabyBaby Cotton či Softy obsahují měkké ochranné mantinely, prostěradlo, povlak na polštář, dekorativní polštářek, přikrývku a fleecovou dečku.

Chcete-li, aby postel Vašeho dítěte byla pečlivě ustlaná, ale ne vždy se tak skutečně děje, zkuste mu pořídit dětský přehoz přes postel, kterým dosáhnete alespoň naoko slušného dojmu. Pro kluky nabízíme např. přehoz Hero Planet, pro dívky přehoz Dream

Z dalších novinek by Vás mohl zaujmout například dětský koberec Pop , či závěs Softy nebo Baby Cotton.

baldachyn-nad-postylku-natura-babyzaves-sovicky-natura-baby