Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Kam vyrazit s dětmi v létě?

Přemýšleli jste již, co podniknete se svými dětmi v létě? Dovolenou v zahraničí si asi budeme muset letos odpustit. Takže je čas objevovat české luhy a háje? Já jsem letos měla v plánu jet se synem (2,5 roku) dvakrát k moři, protože má atopický ekzém a moře se sluníčkem mu prospívají. Jelikož to však vzhledem k situaci s koronavirem možné nebude, musím se, stejně jako mnoho z vás, porozhlédnout po jiných možnostech. V zahraničí najdete velké množství hotelů, které jsou opravdu baby-friendly a jsou na danou věkovou skupinu připraveny od A do Z. Zkusila jsem takové najít i u nás.

Na jižní Moravě ve Vranově nad Dyjí jsem objevila třeba BabyHotel Karolínka. Vnitřní herna, venkovní hřiště, výhled na zámek a kousek od Vranovské přehrady, kde je nepřeberná možnost sportovního vyžití. Kousek od Prahy mě zaujal hotel Aquapalace. Ubytovat se můžete v pirátském apartmánu a vodní hrátky můžou být každodenní zábavou, stejně jako v hotelovém resortu u moře. A co třeba jižní Čechy? Tady mě doslova okouzlil resort Landal Marina Lipno. Rodinná dovolená v atraktivním prostředí moderního resortu, sportovní aktivity i třeba animační programy pro děti.

Tak to bylo jen pár tipů, věřím, že takových míst se v České republice najde více. Pošlete nám fotku nebo tip, kde trávíte letní čas vy!