Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Doplňky do dětských pokojů pro kluky i holky

Bytové doplňky jsou nepostradatelným nástrojem pro vytvoření celistvého designu dětského pokoje. Díky dětským doplňkům můžete také oživit či barevně sjednotit stávající interiér. Doplňky do dětských pokojů značky Čilek jsou navrženy speciálně k daným kolekcím dětského nábytku, nicméně je můžete použít do kteréhokoliv pokoje pro miminkodětského pokoje či pokoje pro teenagera. Sortiment je poměrně široký, takže si vybere určitě každý. Vybírejte z následujících kategorií:

Lustry a lampičky: stropní a stolní svítidla do dětského pokoje, kvalitní a funkční dekorace.

Židle: klasické židle nebo otočné, výškově stavitelné, vhodné pro menší děti i teenagery.

Koberce: kvalitní koberce z japonské akrylové příze, různé designy, rozměr koberce 120x180 cm nebo 140x200 cm.

Přehozy na postel: na postele o rozměrech lůžka 90x200 cm i 120x200 cm, součástí přehozu jsou také dekorativní polštářky.

Taburety a sedací vaky: pěnová sedátka, čalouněné taburety (některé s úložným prostorem), sedací vaky různých barev a rozměrů.

Baldachýny: nad dětské postýlky (konstrukce se připevní k postýlce) nebo nad dětské postele (zavěšení na háček na stropě).

Lůžkoviny: ložní soupravy do dětské postýlkydětské povlečení (včetně prostěradla), dekorativní polštářky, polštář a přikrývka.

Závěsy a záclony: ve stejném stylu vždy záclona a závěs, do pokoje pro klukapokoje pro holku i neutrální do pokoje pro sourozence.

Doplnky nové