Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dětský nábytek na chalupu

Naši zákazníci v poslední době často řeší nejen zařizování nového pokojíčku domů, ale také pokojíčku na chalupu či prázdninový dům. Případně chtějí připravit dětem útulný prostor pro trávení času u babičky a dědečka. Pojďme se tedy podívat na kolekce dětského a studentského nábytku, které jsou svým rustikálním designem vhodné právě k vybavení dětského pokoje na chalupě

Pokoj pro holku Flora

Světlý dezén břízy, květinové ozdoby a krásné keramické úchytky, to vše je charakteristické právě pro kolekci Flora, která je svým designem předurčena stát se vybavením stylového venkovského stavení. 

detsky-nabytek-flora

 

Pokoj pro kluka Pirate

Prázdniny plné dobrodružství, her a vymyšlených příběhů, v jednom z nichž se přemístíte na pirátskou loď a vydáte se na prázdninovou plavbu. Pirátská tématika je v této kolekci vidět v každém detailu. A díky tmavému dezénu dřeva zapadne do chalupářského stylu.

designova-detska-postel-lod-pirate

 

Nábytek Mocha

Je libo něco něco neutrálního, co se bude hodit téměř ke každému vybavení chalupy? Potom kolekce Mocha v dezénu dubu je právě to, co hledáte. Další výhodou je velký výběr prvků a hned několik patrových postelí, kterých je k zařízení pokoje na chalupě hojně využíváno.

pokoj-pro-dve-deti-Mocha