Začněte odebírat novinky a získejte 5% slevu na první nákup!

Dětská postel loď v pirátském pokoji

Dětská postel loď se stala v kolekci pirátského dětského pokoje Black Pirate velice oblíbeným prvkem. Proto tedy můžete vybírat hned ze dvou variant tohoto typu postele. Je-li do Vašeho interiéru příliš prostorově náročná, série Black pirate disponuje i postelemi v klasickém pojetí. Na výběr máte z těchto možností:

Postel loď: nový typ, který využívá i obloukového čela postele, rozměr lůžka je větší - 90x195 cm, přestože délka postele je oproti původní verzi kratší. Můžete doplnit o úložný prostor pod postelí v podobě zásuvky.

Postel loď : delší varianta, rozměr lůžka 90x190 cm, možno doplnit o vysouvací postel 

Postel 90x190 cm KS-1301: optimální řešení, bojujete-li v interiéru s každým centimetrem. V tom případě oceníte i výsuv pod postel KS-1303.

Postel 90x200 cm KS-1302: standardní rozměr lůžka do dětského i studentského pokoje, s vysouvací postelí KS-1305 získáte objemný úložný prostor nebo přistýlku.

Postel patrová : rozměr lůžka 90x200 cm, ideální do pokoje pro sourozence, postel lze demontovat na dvě samostatná lůžka. Doporučujeme doplnit o vysouvací postel která samostatně nabízí velký úložný prostor, s matrací přistýlku pro příležitostné přespání.

Postel s úložným prostorem:  čelní vyklápění pro snadnější manipulaci a variabilnější umístění v interiéru, bezpečnostní pojistka, větrací průduchy. Rozměr lůžka 90x190 cm.

                             detska-postel-lod-velka-black-pirate